Om oss
Vår historia: Vår fabrik har fokuserat på skyddsfilmens forskning sedan 1983. Vi arbetar med professionell tillverkning av PE-ytskyddande film med avancerad kompetens inom detta område. Vi utvecklar kontinuerligt nya produkter för att uppfylla kraven på byggmarknaderna.
Vår fabrik: Vår fabrik är belägen i Wuxi, Jiangsu-provinsen, Kina. Den täcker ca 21000m2.
三力胶带About us386.png


Vår produkt: Våra huvudprodukter är mattskyddsmedel, golvskyddshandskarfilm och glasskyddsfilmskyddsfilm för aluminium kompositpanel, rostfritt stål och sandwichpanel.
Produktansökan : Skyddande film kan ge en skyddande barriär mot repor, spill, fläckar och smuts vid processen för dekoration, installation och målning.
Vårt certifikat : ISO9001: 2008, SDS, REACH, Certifikat för Utility Model Patent för mattan skyddande film och perforerad skyddsfilm.
三力胶带About us882.png


Produktionsutrustning: Vår produktion inklusive 6 procedurer. Vi köper nytt material av LDPE och blåser själva filmen. Det första förfarandet blåser filmen. Vi har 4 uppsättningar blåser i alla. För att hålla hög kvalitet har vi sålt hela vår gamla blåsmaskin sedan 2013 och behåller ny maskin sedan dess. Den nuvarande bredaste bredden vi kan producera kommer att vara 2m. Den andra proceduren kommer att skriva ut filmen. Det finns 3 uppsättningar skrivmaskin. Omkring 30% av våra varor kommer att behövas för att skriva ut med kundens logotyp. Vår tryckta film är sammansatt. Genom denna utrustning kommer logotypen att skyddas väl under användningen. Efter att ha tryckt filmen limer vi dem i vår limmaskin. Vi har nu 6 uppsättningar limning maskin. Alla är också nya köpt sedan 2013. Vi kan producera limhalten från 40g-1000g / 25mm nu. Vi har 6 uppsättningar av omsättning och skärmaskin. Därefter packar vi varorna i kartong. Det sista förfarandet testar varorna. Vår QC tekniker kommer att testa kvaliteten med vår dragmaskin och konstant fuktighet och temperatur maskin.
三力胶带About us1993.png


Produktionsmarknad: Vår nuvarande huvudmarknad är Europa, Nordamerika och Australien. För att säkerställa högkvalitativa produkter. Vi har etablerat ett strikt kvalitetsgaranti och många servicenät. Vi har också erhållit ISO9001: 2008 certifikat och SDS, REACH rapport.
Vår service: Företaget ägnar sig åt de bästa kvalitetsprodukterna, konkurrenskraftiga priser och perfekt service för gamla och nya kunder, även villiga att samarbeta med fler och fler vänner för att skapa en bättre framtid!