Fördelar och användningsområde för skyddskläder med låg klibbighet

- Nov 22, 2018-

Dagens lågviskositetsskyddande film används huvudsakligen för dammsäker jord och rep-resistent. Förutom skyddsfilm för mobiltelefoner kan underhållsprodukter som datorer och TV-apparater användas för att behålla skärmen. Huvudsakligen eftersom texturen hos den lågviskösa skyddsfilmen är relativt svår och relativt repfast. Och långsiktig användning blir inte gul som olja.

Substratet av lågviskositetsskyddande film är ett miljövänligt och återvinningsbart material. Dess egen textur är hård, ytan är motståndskraftig mot att motstå och skrapa, och den har bättre genomskinlighet än Shengbang underhållsfilmen för att förhindra bländning. Risk för dammadsorption, etc., kommer inte att se gulaktig under lång tid.

Med smartphones popularitet har skärmskyddet av sina mobiltelefoner stimulerat efterfrågan på skyddande filmer med låg viskositet, och underhållet av PET-material är ett bättre val. Dessutom används den också i magnetisk inspelning, fotografiska material, elektronisk Shengbang underhållsfilm, elektrisk isolering, industriell film, förpackning och dekoration. Http://www.pe-protectionfilm.com/