Fördelar med att använda trägolvskyddsfilm och fuktmotstånd

- Oct 10, 2018-

Trägolvets skyddande film spelar främst rollen som fuktsäker, ljudisolering och balans i användningsförloppet. Det finns PE, EPE, EVA, IXPE, UPVC och andra polymermaterial i produktionsmaterialen. Det finns olika funktionella områden på marknaden. Pads, såsom aluminiumfilmmattor, speciella plastmattor, pappersmattor, etc., kan användarna välja att använda efter behov.

I samband med inköp av trägolvskyddsfilmen observeras seigheten huvudsakligen. Golvmatta av aluminiumfilm bör vara uppmärksam på om aluminiumfilmen och plastfilmen är nära sammanbundna. Ju tjockare golvmatta desto bättre är det ett misstag, vanligen ca 2 mm. När tjockleken är för lång är golvet lätt att böja, och dess funktion är äventyrad. Allmänt använder massivt trägolv vanligtvis aluminiumfolie fuktsäkra dynor, det vill säga den ena sidan är aluminiumfilm, som är metallisk ljusfärg, liknar rostfritt stålfärg och den andra sidan är vitt genomskinligt skummaterial, vilket huvudsakligen används för fuktsäker och vattentät funktion.

Vid beläggning av trägolv är det nödvändigt att lägga en fuktskyddsfilm, applicera fuktsäker olja och använd inte våtspetter och flottor. I köket, toaletten etc. är golvplattorna belagda med golvplattor eller sten som övergång för att förhindra inåtkomst och utsteg av fukt och minska fuktigheten i dörren nära dörren. I det dagliga livet är det ofta fallet att vattnet släpps av misstag på marken. Vid denna tidpunkt behöver man inte vara nervös, eftersom så länge mängden inte är stor och tiden inte är lång så kommer den inte att påverka golvet, så länge det torkas i tid. Http: // www. pe-protectionfilm.com/