Analys av ljusöverföring och slitstyrka av skärmskyddsmedel

- Oct 17, 2018-

Kvalitetsskärmens filmfilm kan mätas med två egenskaper, en är ljustransmittans och den andra är nötningsbeständighet. När det gäller ljusöverföring är 99% av ljusöverföringen omöjlig att uppnå. Den bästa ljusöverföringen i naturen är kvarts, men dess högsta ljustransmittans kan bara nå 95%. Den högsta ljustransmittans som vi kan producera är optiskt glas, men dess ljustransmittans är bara cirka 97%.

Därför kan endast några få filmskyddsfilm på marknaden nå 95%, och skärmens skyddsfilm är över 80%, vilket allvarligt påverkar skärmdisplayens effekt och indirekt sätter skärmen The ljusstyrkan minskas. Om vi använder mobiltelefonen med den här skärmfilmfilmen länge kommer det att öka ögonbelastningen och påverka vår syn.

Dessutom beträffande slitstyrkan hos skärmskyddfilmen är slitstyrkan på skärmskyddfilmen "4h" eller ännu högre markerad på marknaden, och de allra flesta av dessa är inte sanna slitstyrka. Skärmskyddfilmen har i allmänhet en slitstyrka på endast 3-5H till 3,8H utan att påverka den visuella effekten. Därför är de som över 4H på marknaden inte felaktigt rapporterade att slitstyrkan är så stark att regnbågsmönstret är framträdande.