Ansökan fördelarna med skyddsfilm för hem apparaten plattan

- Sep 27, 2018-

Skyddsfilm för hem apparaten plattor används ofta, och kategorierna av denna produkt blir mer och mer rikligt att möta olika krav. En bra skyddsfilm för hem apparaten plattan produkt reagerar inte kemiskt med ytan av materialet som ska limmas under användning och är miljövänlig. Dessutom har själva produkten utmärkta mekaniska egenskaper, inklusive draghållfasthet, modulus av spänst och töjning.

 

På samma gång, kan hög kvalitet skyddande film för hem apparaten plate-produkter lagras under lång tid, så länge som skyddet är egentliga, ursprungliga kvalitet kan fortfarande bibehållas efter ett års lagring. Efter fästa en skyddande film på ytan av hushållsmaskiner, dels, det kan hålla utseendet på produkten transparent och vacker, och kan också effektivt förhindra ansamling av damm och undvika den skada som orsakas av statisk elektricitet, till möta de särskilda behoven hos den högteknologiska industrin. behöver.

 

Våra skyddsfilm för hem apparaten platta produkter är lämpliga för att skydda skärmskydd för en mängd elektroniska produkter. Transmittans är över 95%, ythårdhet är hög, väderbeständigheten och temperaturbeständighet, låg temperatur, bra adsorption kapacitet, icke-frätande yta, inga rester. Alla lim som ger en uppfriskande, skön känsla. Dessutom kan det förhindra direkt kontakt av objektet yta, förhindra ytan repor och inte kommer att generera bubblor i coating.http://www.pe-protectionfilm.com/