Applicering av skyddande film av rostfritt stål

- Mar 10, 2018-

Rostfritt stål skyddsfilm har en mycket stor roll i ytskyddet av olika rostfria material så att det inte skadas vid transport, lagring, bearbetning och installation.

 

Vid framställning av skyddsfilmer av rostfritt stål utförs återspolning och skärning ofta i enlighet med kundens faktiska krav. Produktens tjocklek är i allmänhet mellan 3s och 10s, och peelstyrkan är i allmänhet mellan 60-180g. De specifika specifikationerna är baserade på det specifika arket av rostfritt stål och användarmiljön. Vi kan göra plåtar enligt logotyp, mönster och text begärd av kunden. Och den skyddande filmens färg är också mycket diversifierad, användarna kan välja.

 

stainless steel protective film 3.jpg


Den huvudsakliga användningen av skyddsfilm av rostfritt stål är svart och vit film är vanligare, förutom transparent film, svartvitt film, vitfilm, blå film, mjölkvit film, gul film, gul vit film och svart film. Produkten kan användas för rostfritt stålplåt, 2B-bräda, BA-bräda, ritningsyta, spegelpanel, färgplåt av stålplåt, färgstålplattor och andra plattytor.

 

Från analysen av applikationsegenskaperna är skyddsfilmen av rostfritt stål utmärkt i flexibilitet. Vid användning har den en snabb "vätning" -hastighet på ytan av det rostfria stål som det appliceras på, och peelingstyrkan efter brädet är lågt. Stabiliteten hos det tryckkänsliga limet är bra. Kemiska reaktioner på ytan som ska fästas kommer inte att orsaka negativa effekter.

http://www.pe-protectionfilm.com/