Auto Car Carpet Floor Protective Film

- Apr 27, 2019-

Auto bil mattan golv skyddande film ansökan metod och användning krav

Skyddsfilm för automatisk golvmattor är främst tillverkad av polyetenfilm och polyakrylsyra tryckkänsligt lim som ett material som är lätt att klistra in och lätt att ta bort. Tryckkänsligt lim kommer inte att uppstå på mattor och fiber. Biverkningseffekter, sekundära till mattor och liknande mattor i textilier (t.ex. vägg), bilkantdukar och dekorativa ytor av liknande mattor, fiberliknande sittutrymmen etc.

Skyddsfilmen för bilmattens golvbeläggning är huvudsakligen borstad på PET-folien med ett läderblad eller en valsbeläggningsmetod. Var uppmärksam på PET-filmens renhet. PET-filmen kan rengöras i förväg för att säkerställa att det inte finns någon fläck på skyddsfilmen, och om den sprutas, om du rör den med hand, vänligen använd rena handskar för att förhindra att svett eller smuts kommer i kontakt med PET-filmen, vilket resulterar i ojämn borstning och skumning.

Auto bil mattan golv skyddande film rekommenderas klistra metoden

Skyddsfilmens bredd varieras. Från 7 cm-cm, men oavsett hur stor skyddsfilmen används, ska den vara jämnt dras ihop parallellt och hastigheten ska vara likformig. På det sättet, när skyddsfilmen slits öppen, kommer den ojämna kraften att generera spänning och skydda. Det finns olika tjocklekar på ytan av filmen, vilket resulterar i varvning eller en minskning av limets viskositet.

Håll försiktigt fast i plastplåten och avlägsna den. Dra inte för mycket. Detta förhindrar att damm och skräp i produktionsanläggningen stannar fast vid limet under klibbningsprocessen, minskar limmets viskositet och den skyddande effekten och transparenseffekten försämras. Det kommer också att förhindra för mycket riva, pastaen är inte aktuell, filmen och filmen klistras, rynkor uppträder, som påverkar utseendet och effekten, efter att ha klibbat på brädet, det ska vara löst fastsatt, kraften är måttlig, inte för stor.