Automotive mattan skydd film huvudsakliga användningsområden och egenskaper

- Mar 21, 2018-

Under normala omständigheter bil mattan skyddsfilmen är en polyeten plastfilm som substrat och tvärbunden polyakryl harts används som ett lim, formulerade och justeras. Självhäftande mjölkaktig vit, mjuk, speciell typ av innehav, så att tillämpningen av automotive mattan skyddsfilm är mer omfattande, produkten är uppdelad i två typer av genomskinliga och ogenomskinliga, och det finns nio färger att välja mellan.

 

Förutom olika färger, i själva verket spela i enlighet med kraven från användare i bil mattan skyddsfilm ytan skriva ut text och grafik, en viss produktmarknadsföring. Automotive mattan skydd filmen används främst för ytan av bil mattor, som kan spela en skyddande roll, så att bilen mattor inte blir förorenade och repade under lagring, transport och bearbetning.

 

Automotive mattan skyddsfilm är dessutom lätt att använda och låg kostnad, vilket är ett mycket perfekt val. Och produkten kännetecknas av bra insyn, påverkar inte utseendet på själva produkten, och har bra draghållfasthet, är inte lätt att bryta, kan hålla sig på ytan av substratet, och när processen är klar riva det av, det blir ingen lim rester och vattenbaserade lim kommer inte att påverka den skyddande yta. Och har en damm-bevis effekt, så att mattan kan upprätthålla en ren och snygg effekt.

 

Bil mattan skyddsfilm sig har många fördelar, först av allt, den har en korrekt viskositet, lätt att klistra in enkelt Riva;

För det andra dess peeling kraft är stabil och dess förändring med tiden är liten, det vill säga, ju mindre peeling styrkan är, desto bättre. På samma gång också har ett visst Väder-motstånd, länge använda. Och det är resistent mot lagring och förvaras de i distributionslagret för mer än ett år utan någon förändring i kvalitet.

 

Inte bara att när automotive mattan skydd filmen skyddar ytan av automotive mattan, limmet är inert och reagerar inte kemiskt med ytan av vidhäftat material. Automotive mattan skyddsfilmen har dessutom god vidhäftning egenskapen att materialet skyddas. Under materialet hantering och bearbetning, den skyddande filmen inte warp eller ramlar av.

 

http://www.PE-protectionfilm.com/