Blått glas skyddsfilm egenskaper och tillämpning industri

- Sep 21, 2018-

Blått glas skyddsfilm är belagd med en blå-baserade vinyl film som substrat och klister akrylat-baserade. Limmet är färglös, transparent, mjuk och klibbig. Den tunna blå glas skyddsfilmen är 30uum. Det är allmänt används för utskrift skärmytan. Den vanligaste tjockleken är 50um-15um. Viskositet är låg, medelhög och hög. Välj.

 

Jämfört med vanlig skyddande film, blått glas skyddande film har slitageskyddande, repskydd och dammtät effekt, blå färg är lätt att identifiera; och alla processer drivs i renrum att säkerställa kundernas krav på renhet. . Därför, blått glas skyddsfilm har karaktären av hög renhet, inga rester, god vidhäftning, reptålighet, god flexibilitet och bra väderbeständighet.

 

Innan den dekoration och bearbetning, kan blått glas skyddsfilmen göra produkten inte färgas och eroderats av sand, damm, måla, måla och inte direkt gnuggade med andra objekt kan orsaka skador och repor. Produkter används allmänt i elektronik, elektriska apparater, förpackningar, utskrift, komposit, hårdvara, plast, optoelektronik, silkscreen, metall och andra produkter och fält att ytskydd för film

http://www.PE-protectionfilm.com/