Blå Pe-plastfilm kan förlänga livslängden hos plastdörrar och fönster

- Jan 28, 2019-

För att ge full fördel av fördelarna med plastdörrar och fönster och förlänga livslängden för plastdörrar och fönster under användningen bör man uppmärksamma skyddet och underhållet av plastdörrar och fönster av plast:

en. Rengör stoftet på dörrar och fönster regelbundet och håll dörren och fönstren, glaset och hårdvaran rena och ljusa.

b. Om dörrar och fönster är förorenade med olja och andra svårt att rengöra saker, är det bäst att inte rengöra dem med stark syra eller stark alkalilösning. Annars kommer inte bara profilens utseende att skadas, utan även PE-skyddsfilmtejpen och oxidskiktet på maskinens utsida. Resultatet är korrosion av hårdvaran.

c. Granulerna och andra skräp på insidan av ramen bör ordnas i tid för att undvika att blockera avloppskanalen och orsaka dålig dränering och vattenläckage.

d. När dörrarna och fönstren öppnas bör styrkan vara måttlig och försöka hålla hastigheten även vid öppning och stängning.

e. Om dörren och fönstret är öppna eller okänsliga under användning, bör du hitta orsaken i tid. Om kunden inte kan ta bort problemet kan du kontakta tillverkaren och leverantören av dörren och fönstret så att problemet kan tas bort i tid.

f. Försök att undvika användning av starka föremål för att slå dörren eller fönstret eller repor utseendet på profilen.