Blå Pe skyddsfilmen för fönsterglas

- Dec 08, 2018-

Blå Pe skyddsfilmen för fönsterglas är en gemensam skyddande klistermärke på marknaden, som är belagd med en akrylat-baserat adhesiv använder en blå-baserade vinyl film som substrat. Limmet är färglös, transparent, mjuk och klibbig. Blå Pe glas skyddsfilm av den tunna blå fönsterglas är 30uum med låg, medelhög och hög viskositet.

 

Blå Pe skyddsfilmen fönster glas har slitageskyddande, reptålig och dammtät effekter och den blå färgen är lätt att känna igen. Alla processer drivs i ett rent rum att säkerställa kundens krav på renhet. Hög renhet, inga rester, god vidhäftning, reptålighet, bra mjukhet och bra väderbeständighet.

 

Blå Pe skyddsfilmen fönster glas appliceras på ytan av olika produkter för att effektivt skydda den från att vara smutsiga och repade under lagring, transport och bearbetning. Förutom som används i olika glasprodukter, kan blå Pe skyddsfilmen för fönsterglas också användas för aluminium legerade produkter, rostfria produkter, high-grade möbler, hushållsmaskiner, måla paneler, spegel paneler, namnskyltar, skyltning , legering paneler och avancerade dekorativa paneler, mobiltelefon skärmar, knappar, membran växlar, ljus och andra produkt ytskydd.