Täckfilmapplikator effektivitet och prestanda test

- Apr 23, 2019-

Mattafilmapplikatorn kan framställas genom tryckning, förening, gummiisering, limning och klyvning för att producera olika skyddsfilmer med olika viskositet, tjocklek, specifikation och layout enligt kundernas krav. Produktytan på användarens produkter inom tillverkning, transport, blankning, sträckning, böjning, rullande och annan mekanisk bearbetning är inte förorenad, fri från mekanisk skada, förbättra produktkvaliteten, minska produktförlusten, förbättra användarproduktens konkurrenskraft, för användarna förmåner.

Mattfilmapplikatorn har stabil viskositet, lätt att riva och lätt att hålla fast, lätt att använda och inget kvarvarande lim. Används huvudsakligen för ytskydd av olika mattor. Limprovning av mattfilmapplikator: lätt att klistra på objektets yta och lämnar inget kvarvarande lim; inget kvarvarande lim kvar på ytan efter avskalning; lastprov, ingen återstående yta efter avskalning; UV-åldringstest: vid 50 grader Under bestrålning av 300w ultraviolett lampa i 60h, kommer det inte att spricka eller deformeras, och det kommer inte att finnas några kvarvarande märken på ytan efter avrivning.

Mattfilmapplikatorn är tillverkad av en film med en specifik formel som basmaterial och hartset används som huvudmaterial i det tryckkänsliga bindemedlet och framställs genom beläggning, slitting och förpackning med ett specifikt hjälpmedel. filmens mjukhet är bra, hastigheten på ytan som ska fästas är snabb; ökningstakten av peelingstyrkan efter att brädet är lågt; Stabiliteten hos det tryckkänsliga bindemedlet är bra och har ingen negativ effekt på ytan som ska fästas.

www.pe-protectionfilm.com