Mattan skyddande film funktioner och fördelar

- Apr 20, 2018-

Mattan skydd filmen är främst tillämpas på mattan under drift, och produkten kan täckas på ytan av utställningen mattan under åtgärden, så att den kan uppnå dess damm-bevis effekt till viss del, så att det kommer att göra det mattan kan effektivt upprätthålla sin ren och snygg effekt.

Färgen på mattan skydd filmen är transparent, blå, grön, mjölkaktig vit, svart, svart och vitt, och produkt viskositeten är 600-1200g / 25mm.

Mattan skyddsfilm egenskaper

Skyddsfilmen mattan är stabilt i viskositet, lätt att använda, lätt att riva och sticka och inte klibbig. Det kan anpassas efter kundens behov.

Fördelarna med mattan skyddsfilm

Min erfarenhet producerar mattan skyddsfilm är mycket rik. Uppåt i en viss grad, kan vi producera enligt krav som professionell produktion. Vi har framgångsrikt utvecklat en skyddsfilm som används speciellt för utställningen mattor. Löste ett stort problem inför utställningen mattindustrin.

1. hög viskositet: enligt de faktiska behoven i mattan, vårt företag justerar produktionsprocessen, och den skyddande filmen produceras har en hög viskositet. Lätt att klistra in, kommer inte falla av automatiskt, kommer inte blåsas av vinden, det kommer vara inga rester, kommer att inte kontaminera mattan och andra fördelar.

2. stora bredd: den största bredden av den skyddande filmen som produceras av vårt företag kan nå upp till 1,50 meter. Detta är för närvarande tillgängliga från andra inhemska tillverkare.

3. stor rulle längd: skyddande filmen som produceras av vårt företag har en stor rulle längd upp till 1500 meter. Särskilt lämplig för automatiserad produktion, kan minska antalet rulle förändring, öka produktionen.

4. tjockleken är måttlig: tjockleken på den skyddande filmen som produceras av vårt företag är måttlig, som kan spela en effektiv roll i skyddet av mattan, men det kommer inte att orsaka produktionskostnaden för att vara för hög på grund av tjock filmen. Användare kan maximera vinsten.

http://www.PE-protectionfilm.com/