Egenskaper och huvudanvändning av blå Pe plastfilm

- Jul 01, 2019-

Den blåa PE-plastfilmen bildas genom att tillsätta blått pigment till den ursprungliga filmen genom att blåsa det transparenta plastriset och sedan applicera beläggningstekniken genom att applicera oljigt lim eller vattenbaserat lim. Generellt uppdelad i två typer är en vattenfärg PE-blå skyddande film, och den andra är PE-blå skyddsfilm med oljeleg. Den blå PE-skyddsfilmen är värd för PE-skyddsfilmens prestanda. Den blå PE-skyddsfilmen är tillverkad av en speciell plastfilm av polyeten (PE). Enligt densiteten är den uppdelad i högdensitetspolyetenskyddande film, mediumdensitetspolyeten och låg. Densitetspolyeten.

Blue Pe plastskyddande filmfunktioner

Den blåa PE-plastfilmen är helt bestämd enligt marknaden och användarens preferens under produktionsprocessen. I den långsiktiga skyddsfilmanvändningen är den blå skyddsfilmen mycket tydligare än specialprodukten. Den skyddande filmen är mycket vacker och lätt att identifiera. Efter att vissa produkter har fästs med en genomskinlig skyddsfilm är det omöjligt att skilja var filmen är belägen, vilket leder till arbetarens svårighet att öppna den genomskinliga skyddsfilmen och minska produktionseffektiviteten. Emellertid löser den blå PE-skyddsfilmen det här problemet mycket bra. En annan egenskap hos den blå PE-skyddsfilmen är att den kan täcka produktens brister och förhindra att produkten påverkar försäljningen på grund av brister.

Huvudsaklig användning av blå Pe plastskyddande film

1, hårdvara produkter: dator chassi skal, galvaniserad plåt stämpling, dator bakfärg, plast formsprutning, tryck och målning delar ytskydd.

2, flytande kristall fotoelektriska serien: LCD-vätskekristalldisplay, bakgrundsbelysningstavla, EL elektroluminescerande film, ledande filmbrytare, pekskärm, färgdatorskärm yta skydd.

3, plastinsprutningsprodukter: ABS, PP formsprutningsprodukter, PVC-ark, akrylplåt, instrumentpanel, plastlinser.

4, tryckning: PVC, PC, aluminium, koppar och annan metall, plast ytskydd.

5, dekorativa ark: rostfritt stålplåt, aluminiumlegering, aluminium gardin vägg, titan guldplåt, plast stålplåt, Polaroid plåt, keramik, polyester ark och andra ytskydd.

6, renrumsserie: klibbigt golvlim, klibbig rulle, antistatisk väska och andra produkter.

www.pe-protectionfilm.com