Egenskaper och användning av reptålig film

- Nov 01, 2018-

Den repfasta filmen är en slags skyddande film. Produkten är vanligtvis belagd med en transparent optisk polyesterfilm för att belägga ett speciellt skyddande klister och sedan lamineras med en genomskinlig polyesterfilmsläppfilm och lamineras på den härdade ytan. En högteknologisk repskyddad skyddsfilm som består av en polyesterfilmskyddsfilm.

Produktegenskaper och applikationer: Till skillnad från vanliga skyddsfilmer har anti-skrappfilmprodukter ofta starkt slitage och rep, och produktytan är fin och matt. I praktiska tillämpningar används den på produktens yta för att förhindra repor under användning och för att skydda skärpanelen.

I praktiska tillämpningar kan den repfasta filmen uppnå en bra passform med den skyddade produkten och används för närvarande huvudsakligen i olika förpackningar, etiketter och andra fält. Till exempel är den allmänt använd inom konsttryckindustrin. Efter att ha skrivit ut de nödvändiga mönsterfärgen på olika papperstyper torkas den med vatten eller oljigt lim på en konventionell lamineringsutrustning och bindas sedan till papperet. Samtidigt används den också i stor utsträckning inom området för elektronisk produktförpackning. Http://www.pe-protectionfilm.com/