Egenskaper för glasskyddsfilm och produktionssteg därav

- Sep 25, 2018-

Glasskyddsfilmen har god vidhäftning mot glas, kan inte lyftas och avskalas. och har stabil viskositet, bekväm användning, lätt att riva och lätt att hålla fast, ingen rester; Det visar också bra väderbeständighet och klibbighet under användning. Kraftstabilitet, som huvudsakligen används för vidhäftning av inomhusglasytor, vilket reducerar glasets bräcklighet.

Under processen att byta glasskyddsfilm från råmaterialet till skyddsfilmen är omvandlingen av råmaterialet först. Glasskyddsmaterialets råmaterial är polyetenpartiklar och det är nödvändigt att använda en filmblåsningsmaskin för att omvandla från PE-partiklar till PE-filmer.

Den ursprungliga filmen är en grundfilm. Fabriken väljer originalfilmen av lämplig tjocklek enligt kundens användning och behov och applicerar limet på skyddsfilmen genom beläggningsmaskinen för att göra det klibbigt och bättre fastsatt på produktens yta.

Glasskyddsfilmen passerar sedan genom de längre luftvärmekanalerna för att säkerställa att vattnet eller lösningsmedlet avdunstas. Corona-filmen kan beläggas direkt med akryllim utan behov av en primer. Processen med limning är mycket speciell. Förhållandet mellan lim är annorlunda och maskinens hastighet gör viskositeten hos skyddsfilmen mycket annorlunda. Slutligen kan det direkt vändas på coateren till den längd som krävs av kunden. Https: //www.pe-protectionfilm.com/