Klassificering och egenskaper hos glasfilm

- Oct 26, 2018-

Med kontinuerlig förbättring av produktionstekniken i glasfilm blir kategorierna av varor alltmer rikliga. För närvarande är arkitektonisk glasfilm huvudsakligen uppdelad i två serier: solfilm och säkerhetsfilm. De viktigaste sorterna är: transparent värmespegel, värmereflekterande film, lågreflekterande värmeisolering, låg-emission (låg-E) film, frostat och genomskinlig dekorativ film, transparent säkerhetsfilm etc.

Vilka är egenskaperna hos dessa olika typer av glasfilmer? Den högt transparenta skyddsfilmen tillverkas genom bearbetning av keramiska material i nanopartiklar. Denna typ av skyddande filmprodukt har extremt låg reflektionsförmåga och hög värmeisoleringshastighet. Den värmereflekterande typen av glasfilm har goda ljusskärmningsegenskaper och värmeisoleringsegenskaper, vilket gör inomhusljuset mjukt och bekvämt.

För närvarande används glasfilm av säkerhetstyp i stor utsträckning. Serien av skyddsfilmer är huvudsakligen gjorda av flerlagiga nätverkssäkerhetssubstrat som överlappas och överlappas och har slagmotstånd, och glasskadorna orsakar inte skräpsprutning. Det har också bra ljudisoleringsprestanda, och barriären mot ultravioletta strålar har nått mer än 99%. Dessutom finns en omfattande glasfilmsprodukt som uppnår effekten av värmeisolering och energibesparing och ger en säker effekt. Http: //www.pe-protectionfilm.com/