Färg och huvudfunktion av svart vit skyddsfilm för aluminiumprofiler

- May 10, 2019-

Den svarta vita skyddsfilmen för aluminiumprofiler är indelad i olika typer enligt ytan: inget lim, låg viskositet, medelviskositet, hög viskositet.

Färgen på den svarta vita skyddsfilmen för profiler av aluminiumprofil: Genomskinlig blå, transparent och färglös, svartvitt, mjölkvit.

Svart vit skyddsfilm för aluminiumprofiler ska användas inom området: ytskyddet av aluminiumkompositpanel, rostfritt stålplåt, aluminiumprofil, PVC-profil, matta, glas, trägolv och andra produkter som är lämpliga för alla typer av produkter som behöver skydda ytan.

Funktionen av svartvitt skyddsfilm för aluminiumprofiler används huvudsakligen för att förhindra repor och damm på ytan av föremål under transport och installation.

Egenskaper för svart vit skyddande film för aluminiumprofiler

Kvaliteten är stabil. Efter att skyddsfilmen avskalats avlägsnas inte limet, vilket ger ingen rester på objektets yta. Den har hög förlängning och starkt brottmotstånd och används ofta på många områden, såsom byggmaterial, hushållsapparater, hårdvaruapparater, hissar och andra elektroniska komponenter. Såsom: aluminiumskompositpaneler, paneler av rostfritt stål, tak, aluminiumpaneler, aluminiumprofiler, plastplåt av stålplåt, gardinplattor mm i produktion, transport, installationsprocessskydd.

www.pe-protectionfilm.com