Färg teknik och liv förlängning av klarglas film

- Nov 06, 2018-

I en varm sommardag är rumstemperaturen i ett rum med ett genomskinligt glas membran 4-6 grader lägre än i ett normalt rum; på vintern, det är 4-6 grader högre, och inomhus liv är mer bekväm. Isolering i sommar är 85%, vinter isolering, minska värmeförlusterna med mer än 50%, kraftigt sparar energi.

Transparent glas film att isolera ultravioletta strålar, saker och människor bada med bättre solljus

Klart glas filmen kan blockera 99% eller mer av skadliga ultravioletta strålar passerar genom vanligt glas i viss utsträckning, och effektivt skydda inomhus kulturlämningar, historiskt material, hantverk och böcker i viss utsträckning utan att blekna, åldrande, och förlänga sitt liv. Det är långt högre än andra glasprodukter och solskyddsmedel och är fäst med en film för att skydda den från ultravioletta strålar. Det förlänger perioden användning av möbler och tillbehör i hemmet och har bättre solsken.

 

Klart glas filmen kan utnyttja avancerade färg-teknik, så att rummet filmen kan uppfylla kraven i stil och färg när inreda och dekorera olika konsumenter. Glas filmen ger byggnaden ett nytt och unikt utseende, och kostnaden är låg, och installationen inte orsakar olägenhet inomhus personal. Djupt färgade film, semi--reflekterande eller total reflektion film, rik på färg och mönster. Inredningen är mer bekväm och trevlig, och utseendet är mer konsekvent.http://www.pe-protectionfilm.com/