Vet du glas skyddande filmar underhåll och underhåll?

- Mar 09, 2018-

Under normala omständigheter glas skyddsfilm är transparent, allmänt när pastan är främst genom produktens egen elektrostatisk adsorption glaset, har en bra väderbeständighet. Dessutom efter installationen av glaset är klar, kvar inga spår eller limrester efter riva av glas skyddsfilm, för att säkerställa renhet och ljusstyrka av glaset. Det kan sägas att detta löser risken att andra lim-typ skyddsfilm har kvarvarande klister som är svår att rengöra.

 

I själva verket hänvisar så kallade glas skyddsfilm faktiskt till ett lager av en skyddande film som har ett särskilt ändamål eller krav kopplade till glasytan. Vanligt skyddande filmmaterial kan generellt delas in i PE skyddsfilm, PET skyddsfilm, skyddande PVC-film och PP skyddande film och så vidare. Som en ny typ av material, har denna produkt länge använts i våra liv.

 

I verkliga livet, fördelarna med att använda glas skyddsfilm är också många, såsom UV-skydd, säkerhet, isolering, isolering och skapa ett privat utrymme. Hur kan vi behålla det under användningen? Först efter skyddsfilmen är fäst, flytta inte glaset något mera, och inte använder vatten för att torka av glaset. Dessutom är det inte möjligt att använda en sugkopp att hänga på film glaset eller för att åtgärda eventuella objekt med lim och gör inte stick klistermärke dekorationer på filmens fönster.

 

I allmänhet användningen av glas skyddsfilm kan vara ganska vanligt, det kan användas för glas ingång, glaspartier, skjutdörrar av glas, duschrum, glasdörrar och windows, vinterträdgård och så vidare. Detta kan också uppnå en annan typ av dekorativ effekt.

 

Dessutom konstruktionsnivå fortsätter att öka, blir typer av glas skyddsfilm produkter mer och mer rikliga. Till exempel, många nya glas skyddsfilm produkter har också funktioner som tredimensionella oegentligheter, ljus och skugga överföringen, Matt skuggning och liknande, som ger pricken för inredning.

http://www.PE-protectionfilm.com/