Effekt av PE-skyddsfilm på ögonen

- Jan 10, 2020-

Det liknar visuellt en glansig skyddsfilm, men i själva verket kombinerar detta material de olika fördelarna med en glansig och AG-skyddande skyddsfilm. Det ser ljust ut, vilket garanterar skärmens skärpa. Dessutom behandlas ytan med AR, vilket effektivt kan minska reflektionen (industrin inser att mindre än 1% är bäst, och vanliga ljusa masker når cirka 15%). Detta liknar anti-bländningsfunktionen av AG-skrubba. Som för andra mobiltelefonanvändare kan mobiltelefonens ljusstyrka sänkas och bilden kan tydligt ses i energisparläget.

Identifieringsmetoden är att dela datorskärmen i tre områden: vänster, mitten och höger. Sätt ingen skyddande film eller frostad skyddsfilm till vänster, AR-film i mitten och normal ljus skyddsfilm till höger. Jämför effekterna av de tre skyddande filmerna i de två tillstånden, du kommer definitivt att upptäcka att det matta materialet påverkar den visuella effekten på grund av för mycket dis, och den vanliga ljusa ytskyddande filmen påverkar också den visuella effekten på grund av den starka reflektionen, endast den mellersta AR-filmen ger en mjukare och tydligare visuell njutning, så det finns en ögonskyddsfilm.

Du kan se tydligare i en miljö med hög utomhus ljusstyrka. Det viktigare är att det reflekterade ljuset är mjukt. Du kommer att upptäcka att din egen bild på skärmen är mörk och oklar när skärmen är svart. Detta beror på att reflektionen är liten. Effekten av att ge ögonen till användaren efter belysning, särskilt för användare som arbetar framför datorn året runt. Du kommer att upptäcka att de nuvarande avancerade bärbara datorerna och de mest populära Apple-produkterna (mobiltelefoner, surfplattor, allt-i-ett osv.) Är AR-bearbetade på skärmytan. Eftersom vissa märken av sådana skyddande filmer ser lila, gröna eller blå från en viss vinkel, skulle jag naturligtvis rekommendera AR-filmer utan färg.

På grund av detta kan du se en mer realistisk bild. Men du vet också att sådana produkter är av högre kvalitet och relativt dyra. https://www.pe-protectionfilm.com/