Miljöskyddsproblem med PE-skyddsfilm

- Apr 29, 2020-

Miljöskyddsfrågor har fått mer och mer uppmärksamhet från människor över hela världen, och för miljöskydd är skyddande filmprodukter också en av de skyldiga som skadar miljön. Skyddsfilmen förbättras gradvis och underlättar våra liv, men den påverkar också långsamt Med tanke på vår livsmiljö, 0010010 quot; vitskräp 0010010 quot; som bildas av de använda plastprodukterna är svårt att sönderdelas och det har snabbt förorenat och hotat miljön.

Miljöskyddslösning av PE-skyddsfilm

Människor ägnar allt mer upp miljöskyddsfrågor, och plastprodukter som skyddsfilmer måste utvecklas till gröna produkter och ta vägen för föroreningsfri, lätt sönderdelad och återvinningsbar för att kunna välja direktanvändare och indirekta användare. För att ordentligt lösa problemet med skyddsfilmavfall ändrar kemister strukturen på själva skyddsfilmen så att den kasserade skyddsfilmen bryts helt ner på inte alltför länge.

Nedbrytbar skyddsfilm:

1. För närvarande finns det två typer av plast såsom nedbrytbara skyddsfilmer. En typ är fotolystypen. Under tillverkningsprocessen av denna typ av plast läggs fotokänsliga grupper till polymerkedjan varje visst avstånd. En sådan PE-skyddsfilm är säker och stabil under bestrålningen av konstgjord ljus, men under bestrålningen av solljus kan den ljuskänsliga gruppen absorbera tillräckligt med energi för att bryta polymerkedjan här, så att plasten kan sönderdelas.

2. Den andra typen är biologiskt nedbrytbar plast. Denna typ av nedbrytbar plast introducerar vissa grupper i polymerkedjan, så att mikroorganismer i luften och marken kan bryta polymerkedjan i fragment och sedan sönderdela den helt. För närvarande är sådana plast huvudsakligen stärkelsebaserade biologiskt nedbrytbara skyddsfilmer.

https://www.pe-protectionfilm.com