Miljövänligt, giftfritt och slitstarkt av skyddsfilm av marmorplast

- Jun 03, 2019-

Den skyddande skyddsfilmen i marmorplast är miljövänlig och giftfri under användningsförloppet. Det kan effektivt använda icke-toxiskt och återvinningsbart PET-polyesterfilmmaterial under användningsförfarandet, vilket inte är allergiskt mot huden och effektivt kan förhindra formaldehyd i golvsplitningsgapet. Släpp. Utmärkt tätning och vattentätning: Det ligger nära golvet eller kakel, som en beläggning. Under långsiktig friktion av trasa och sulan kommer den aldrig att rynka och helt förhindra erosionen av vatten och fukt.

Slitstarkt slitage / repbeständighet i marmorplast PE skyddsfilm: filmtjockleken är 1,05 mm. Ytskiktet matchas med slitstark och reptålig behandlingsteknik. Det är speciellt konstruerat för repor på stolar, sulor och klädhästar. Hög genomskinlighet och god glans: Ljustransmittansen är upp till 98%, vilket gör träslagets naturliga struktur mer perfekt. Det matta, slitna golvet kan öka glansen och reparera masken.

Den skyddande skyddsfilmen i marmorplast har en viss glidegenskaper och har olika konvexa randmönster under drift. Den är speciellt utformad för badrummets vattenmiljö, vilket effektivt ökar friktionen med sulan och förhindrar glidning.

www.pe-protectionfilm.com