Fyra fördelar med hög genomskinlighet marmor plast PE skyddsfilm

- Dec 26, 2018-

Skyddsfilmen med hög genomskinlighet marmorplastskydd har en bra effekt. Produkten är speciellt gjord av PE-film med hög genomskinlighet och testas av hög temperatur och hög fuktighetscykel och belagd med tryckkänsligt lim. Den färdiga produkten av PE-skyddsfilmens marmorplast framställd genom processen har god vidhäftning; mikro-låg viskositet, bandets yta är jämn och platt; Vattentäthet, väderbeständighet och syra- och alkali-resistens är bra.

 

Fördelarna med skyddsfilm av marmorplastik PE kan sammanfattas som fyra aspekter. För det första har den bra glans. Detta beror på att den speciella rena materialförpackningen antas, transparensen är hög, glansen är bra och förpackningsbearbetningen av de flesta produkter kan tillämpas. .

 

För det andra har den bra dragkraft, vilket kan hänföras till användningen av vetenskapligt optimerad form av skyddsfilm från marmorplast och högteknologiprocess, vilket gör produkten mer töjbar.

 

Den tredje stora fördelen är att det är en miljövänlig produkt som är giftfri och smaklös. Den skyddande skyddsfilmen i marmorplastik dopas inte tillbaka i produktionen, och produkten är giftfri och smaklös, och är säkrare, friskare och mer miljövänlig.

 

Den fjärde största fördelen med PE-skyddande film i marmorplast är dess hållbarhet. På grund av användningen av högkvalitativa råmaterial är skyddsfilmen mer slitstark, resistent mot dragning och kemiskt stabil.