Glasfilm installationsprocess och underhållskrav

- Apr 08, 2018-

Glasfilmen är en typ av film som används i stor utsträckning på hemmamarknaden för byggmaterial. Vid användning har glasfilmen olika färger och är energibesparande och miljövänlig. I en viss utsträckning används den främst för att dekorera inomhus- och utomhusglas. Den här typen av glasfilm kan inte bara ändra den monotona och genomskinliga bilden av vanligt glas utan också ge en känsla av skönhet till interiören och utsidan, och det kan också blockera värmen, motstå explosion och chock och lägga till säkerhetsförsäkring för värme i rummet.

Under processen med att installera glasfilmen är metoden vanligtvis likadan, det vill säga efter att ha avlägsnat skyddsskiktet kan det direkt användas för att spruta monteringsvätskan på den rena glasytan och ytan på filmens monteringshäftande skikt i viss mån. Ta bort överskott av hörnen från glaset och använd ett installationsverktyg för att avlägsna överskott av fukt.

1. Flytta inte glaset inom 3 dagar efter att glasfilmen är installerad.

2. Torka inte glaset med vatten i 15 dagar efter att glasmembranet är installerat.

3. Använd inte sugkoppar för att hänga på glasögonet eller använd lim för att fixa några föremål och klistra inte in klistermärken på fönsterfilmen.

När glasfilmen används, sprutas den huvudsakligen på ytan av fönsterfilmen med ett rengöringsmedel som inte innehåller ammoniak och torka sedan försiktigt glaset med en ren mjuk bomullstyg eller en mjuk pappershandduk. Bomullslakan och pappershandduken behöver ofta vrids ut. Ren ren alkohol på bomull / vävnad kommer snabbt att lösa upp stora fläckar och feta fingeravtryck.

http://www.pe-protectionfilm.com/