Hur skyddar PE-skyddsfilmen metallytan

- Jun 10, 2020-

När det gäller rollen som PE-skyddande filmer är många PE-skyddande filmer på marknaden idag välkända. Oavsett om de skyddar metallytor eller ytor av vanliga material, är effekten generell och synlig, även om PE-skyddsfilmens roll får människor att känna att de inte är stora. Den skyddande filmen som framställs av goda och effektiva material kan täckas med ett skikt av material på metallytan, vilket effektivt kan förhindra den yttre miljön såsom långvarigt klimat, regndroppar eller skada på människor. För att skydda den mot förlust berättar Dongguan Jiabo Packaging Materials Co., Ltd. här att du utan tvekan är det säkraste, mest effektiva och långsiktiga skyddet för din produkt för att skydda den mot förlust.

Många människor har mycket kontroverser om värmeavledningen av PE-skyddsfilmen. Det är bara för att skydda metallytan från att repas med viljan, men om temperaturen är hög kommer det att skada metallmaterialet som täcks av PE-skyddsfilmen. På denna punkt påpekade vi att varje PE-skyddsfilm har en gräns för omvärldens skador, och värmeavledningen är densamma. Ett bra material av PE-skyddsfilm kan effektivt skydda den under lång tid. Oavsett vilken typ av PE-skyddande film, först förstå om tillverkaren använder bra material för att tillverka, följt av deras hantverk. Endast genom att förstå de två punkterna ovan kan PE-skyddsfilmen du köper vara verkligt effektiv i förebyggande och kontroll.

Många har föreslagit att PE-skyddsfilmen kan torkas med alkohol. Detta problem är uppenbart. Alkohol har viss korrosionseffekt. För PE-skyddsfilmmaterialet, oavsett hur bra materialet är, tillverkas PE-skyddsfilmen. De är fortfarande relativt ömtåliga, så om det är smutsigt eller lite blommigt är det bäst att torka av det med rent vatten och en trasa för att förhindra att PE-skyddsfilmen korroderas.https://www.pe-protectionfilm.com/