Hur orsakas skillnaden i priset på skyddsfilm?

- May 25, 2020-

Först och främst har priset på vår skyddande film en bra relation till produktens vätbarhet. När man köper en skyddande film kommer folk att upptäcka att många skyddsfilmer med olika prislappar faktiskt inte har någon skillnad i utseende, vilket kan bero på vätning Orsakat av skillnader i kön. Fuktbarheten har ett stort inflytande på skyddsfilmens kvalitet. Till exempel, om du använder samma skyddsfilmens tjocklek, om produktens vätbarhet är bättre, kan denna skyddsfilm användas under en längre tid, och sådana kostnader för skyddsfilm kommer också att vara högre.

0010010 nbsp; För det andra har priset på skyddsfilmen ett bra förhållande till beläggningens enhetlighet, och dessa bedöms också i kombination med den verkliga appliceringseffekten av skyddsfilmen. Vissa skyddande filmprodukter beläggs mycket jämnt, och råmaterialen är jämnt belagda på ytan av filmen. Därför kan produkten, när skyddsfilmen används, fästas väl på artikelns yta, vilket kan undvika förekomsten av bubbeldeformation under användning av skyddsfilmen.

Nu är priset på skyddsfilmen relaterat till många faktorer. För att kunna utnyttja produkten efter att ha köpt skyddsfilmen måste användarna uppmärksamma de vanliga tillverkarna som vår Wanhao-skyddsfilm för att köpa, och bör också uppmärksamma kvaliteten på skyddsfilmens Choice.

https://www.pe-protectionfilm.com