Hur man väljer PE skyddande film?

- Mar 28, 2018-

PE skyddsfilm används huvudsakligen för att förpacka varorna och förhindrar damm, repor, olja, fingeravtryck etc. Så nu behöver många produkter PE skyddande film för ytskydd. Marknaden för PE skyddsfilm är mycket stor.
Vi måste överväga låga faktorer vid val av PE-skyddande film:
Först och främst bör PE skyddande film bestämmas enligt användningen av dess viskositet. För närvarande kan huvudviskositeten uppdelas i låg, medium och hög viskositet. Om viskositeten du väljer är orimlig, kommer det naturligtvis att påverka användningseffekten. I allmänhet beror den viskösa på materialet av produkter. Viskositeten är olika för ytan, t.ex. plastprodukter, aluminiumprodukter, rostfritt stålplåt. Med andra ord måste vi överväga ythetens jämnhet. Viskositeten är också olika för mattyta, grov yta och glansyta. Dessutom, huruvida ytan är målning eller med vilken typ av målning, viskositeten är också annorlunda.
För det andra måste vi bestämma tjockleken på PE-skyddsfilmen. I praktiken kommer vissa ytor att ha krav på tjockleken på PE-skyddsfilm. När du använder filmen på mattytan blir viskositeten högre. Om du väljer tunnare tjocklek är filmen lätt att brytas upp när du avskalar. Så vi måste överväga lämplig tjocklek när du väljer filmen.
Slutligen måste vi välja lämplig bredd och längd enligt användningen. Jo bredare och längre av filmen desto tyngre filmen. Om du använder lamineringsmaskin är det bättre att välja längre film beroende på ytan.

http://www.pe-protectionfilm.com/