Hur man väljer Skyddande film till aluminiumpanel?

- Jan 30, 2018-

På den nuvarande marknaden finns det många olika typer av skyddande film för aluminiumpanel enligt olika ytor. Limmets hållfasthet och draghållfasthet för skyddsfilm tillverkas olika i olika tillverkare. När vi väljer Skyddsfilm för Aluminiumpanel, bör vi vara uppmärksamma på följande faktorer:
Den första är att uppmärksamma ytan av aluminiumpanelen. Om ytan av aluminiumpanelen är blank är det bra att välja filmen med låg vidhäftning. Om ytan är matta kan du välja medium eller hög vidhäftning.  


Den andra är att överväga typen av lim. Vid limning av filmen blir limet tillräckligt torrt genom långtork. Genom detta sätt kommer filmen att vara lätt att använda och lämnade ingen återstod.


På den nuvarande marknaden används skyddsfilm för aluminiumpanel i stor utsträckning på den nuvarande marknaden. Under transportprocessen kan ytan vara repad utan skydd. Det kommer att påverka utseendet och kvaliteten på varorna. I sådana fall kan korrekt användning av skyddsfilm lösa detta problem. Det kommer också att förbättra kvaliteten på varorna och öka konkurrenskraften på marknaden.


De viktigaste egenskaperna hos skyddsfilm för aluminiumpanel är stabila lim, lätt att använda, lätt att hålla fast, UV-resistens, anti-aging, utan rester. De är lämpliga för alla typer av aluminiumspanel, aluminiumprofil.

http://www.pe-protectionfilm.com/