Hur väljer jag skyddande filmprodukter korrekt?

- May 15, 2020-

Vid tillverkningen av skyddsfilm kommer lämpliga råmaterial att väljas i enlighet med produktkraven för produkten, så att den gjorda filmen når olika viskositetsstandarder, och användare kan kombinera dessa egenskaper när de väljer produkter. Om filmens viskositet I linje med de faktiska applikationskraven kan en bättre bindningseffekt uppnås i processen att använda filmen. Dessutom kan membranet väljas för applicering i enlighet med materialets egenskaper. Det bör noteras att inte alla membran kan uppfylla tillämpningsstandarderna, och proffs kan vara ansvariga för att membranvalet har slutförts.

Vissa behandlingsställen måste utföra andra bearbetningsoperationer på filmen efter att ha använt skyddsfilmen efter att ha valt skyddsfilmen, såsom borrning eller formningsoperationer på filmytan, och dessa bearbetningsmetoder påverkar inte bara filmens form, utan också Det kommer att påverka viskositeten och andra egenskaper hos filmen, så det är nödvändigt att välja lämplig produkt enligt behandlingsmetoden och applikationsändamålet.

För närvarande har de introducerade skyddsfilmerna olika uppträdanden när det gäller stretch. Vissa filmer har bättre töjbarhet, medan andra är sämre. Därför är det nödvändigt att integrera olika faktorer för att välja lämplig produkt.

https://www.pe-protectionfilm.com