Hur tar man helt bort skyddsfilmen från fönstret?

- Oct 18, 2018-

Vårt vanliga fönsterskyddss film är i grunden tillverkad av OPP som substrat, belagt med akryllim på ena sidan och fäst på släppfilmen. Det har fördelarna med jämn yta, hög genomskinlighet, bra temperatur och väderbeständighet, etc. Ytskydd vid transport med produkten.

Vi behöver riva fönsterskyddet efter att du har installerat fönstret på plats. Hur kan vi riva av det utan att skada fönstret? Först titta på oxidationen av aluminiumlegering, det vill säga färgen på sprayen är inte, om inte, det kan vara klart, använd en lösning av varmt vatten och lite tvättmedel för att göra trasan lite grov, använd inte hårt saker att torka, tid Det kan ta ett tag att slösa lite tid och du kan återgå till originalet.

Under normala förhållanden bör fönsterskyddsfilmen avlägsnas omedelbart efter montering av väggens övre vägg. Om det är svårt att riva om det inte är sönder under en längre tid kan du riva det lite och sedan blåsa det med en hårtork. du måste använda lös parfym för degumming. Organiska lösningsmedel att städa upp.