Hur man hanterar fenomenet nedbrytning av aluminiumplattans skyddsfilm

- Jul 22, 2020-

I allmänhet, efter att konstruktionen av användaren' s enhet är avslutad, bör skyddsfilmen på aluminiumplattan rivas bort från ytan på profilen, men limet som visas på skyddsfilmen följer inte skyddsfilmen , men kvarstår på profilen. Detta är ett fenomen som vi inte vill se.

Återstoden på profilen kommer generellt att göra att aluminiumplattans skyddsfilm effektivt skalas bort. Det finns i allmänhet två möjligheter. Den ena är det känsliga limet som används för aluminiumplattans skyddande filmprodukter och det känsliga limet som inte används för skyddsfilmen. Det är i allmänhet svårt att jämföra, vilket också är ett vanligt problem med skyddsfilmer som produceras av vissa tillverkare av olagliga skyddsfilmer.

Det finns också en möjlighet att materialet som används i skyddsfilmen på aluminiumplattan är för mjukt, och naturligtvis finns det inget sätt att motstå dragkraften under peeling, så att utseendet på sprickor inträffar under peeling, vilket i allmänhet är en problem som stör användare. problem.

Därför ligger nyckeln i uppmärksamheten på produktionen av aluminiumplåtskyddsfilm. Under produktionen måste vi öka kontrollen och justeringen av relaterade påverkande faktorer och lösa problemet för att hjälpa oss slutföra vad vi måste göra.https://www.pe-protectionfilm.com/