Hur man skiljer PE elektrostatisk film, omslagsfilm och vanlig skyddsfilm

- Jul 28, 2018-

Annan från elektrostatisk film, den första blicken på materialet, är det allmänna PE-materialet huvudmaterialet i den elektrostatiska filmen, PE är mjukare än andra material. PE elektrostatisk film används i allmänhet för livsmedelskvalitet och andra miljövänliga krav. Det andra utseendet är klibbigt: den elektrostatiska filmen adsorberas elektrostatiskt, det finns inget lim, du rör det för hand, plastfilmen är i allmänhet inte elektrostatisk. Det tredje försöket är den elektrostatiska filmen fäst på det glatta glaset med utgångspunkt i sin egen elektrostatiska adsorption. Den sugs automatiskt upp. Den elektrostatiska filmen är självhäftande, medan PVC-skyddsfilmen är klibbig.

Den elektrostatiska skyddsfilmen är en tvåskiktsekstruderad skyddsfilm framställd av en speciell produktionsprocess och produkten har utmärkt stabilitet vid höga temperaturförhållanden. Eftersom det inte använder någon lim, kan den användas i alla miljöer utan resterande föroreningar på produktens yta, vilket är mer miljövänligt och tillförlitligt. Det producerar eller förångar inte giftiga gaser och miljöfarliga ämnen under eller efter användning och används ofta i olika industriområden. Det har uppenbara effekter på produktets ytskydd, vilket effektivt minskar produktionen av defekta produkter, förbättrar processstabiliteten och förbättrar produktvärdet. Den elektrostatiska skyddsfilmen pvc använder statisk elektricitet för att fästa plastfilmen på andra föremål som ska skyddas av glaset och därigenom uppnå syftet att skydda produkten. Pvc elektrostatisk skyddsfilm är lämplig för produkter som kräver elektrostatisk filmskydd. Det är ultratunna, starka, transparenta, självhäftande, bra genomskinlighet, litet vattenkorn och mindre kristallpunkt. Hög statisk resistans, god elektrostatisk effekt, lågtemperaturmotstånd, etc.

Sträckfilm är en typ av förpackningsmaterial som används för logistikförpackning: det har sträckande effekt, är lätt att använda och är inte lätt att falla av. Den elektrostatiska filmen är ett tryckmaterial, sträckningsgraden är liten och kostnaden är mycket högre än för förpackningsfilmen, men den kan användas för ytskyddsförpackningar, såsom smycken, klockskal och liknande. Den elektrostatiska filmen är en slags ickehäftande film. Det skyddas av elektrostatisk adsorption av själva produkten. Det används allmänt för ytan känslig för lim eller limrester. Den används mestadels för glas, lins, högglansplast, akryl. Vänta på en mycket jämn yta. Titta på utseendet är varje film liknande, bara genom professionell förmåga att analysera.

http://www.pe-protectionfilm.com/