Hur man perfekt fäster skyddsfilmen på produktens yta

- Jul 24, 2020-

1. Bered ett lämpligt stort och plant arbetsutrymme som är större än det föremål som ska skyddas och vara fritt från damm, vätskor eller föroreningar.

2. Med limmet uppåt, fäll ut en kort del av skyddsfilmen. Se till att den är slät och skrynkelfri, och applicera den lösa änden jämnt på en av de dubbelsidiga banden.

3. Fortsätt att fälla ut skyddsfilmen och placera den längs arbetsytans längd inte långt från en annan dubbelsidig tejp.

4. Rulla upp filmen och placera den ovanpå den dubbelsidiga tejpen. Var noga med att inte dra den ursprungliga anslutna änden ur bandet, justera riktningen på filmen, se till att filmen är rak, utan rynkor, och vara någorlunda spänd, men inte för hårt, så att filmen kommer att krympa senare. (När filmen sträcks ut under användning, när filmen försöker återgå till sin ursprungliga form, tenderar kanterna att dra upp.)

5. Sänk filmen på den andra dubbelsidiga tejpen. Med hjälp av en verktygskniv, skär rullen från filmen som nu väntar på att få arket som ska skyddas.

6. Placera en kant av ett material i ena änden eller ena sidan av skyddsfilmen. Placera den där filmen hålls av dubbelsidig tejp. Gradvis placera delen på den självhäftande filmen. Obs: Om materialet är flexibelt, när du placerar det på filmen, böj den något för att rulla upp det så att luften kan komma ut mellan materialet och filmen.

7. För att säkerställa att arket fastnar på filmen, tryck på materialet, särskilt längs alla kanter, för att säkerställa god vidhäftning. En ren färgrulle kan användas för detta ändamål.

8. Använd en verktygskniv för att spåra en del av konturen på skyddsfilmen, skär av överflödig film, ta bort överskottet och ta itu med den. Vänd försiktigt på delen, om nödvändigt, tryck direkt på filmen och arbeta från mitten utåt för att säkerställa att hela området följer väl. Den färdiga delen av inspektionen är komplett och inte omfattas av rynkor.https://www.pe-protectionfilm.com/