Hur man förhindrar repor på skyddsfilm av aluminium kompositpanel

- Sep 02, 2020-

När aluminium-plastplattan skyddsfilm trycks med repor, är det viktigaste att det kvarvarande lösningsmedlet är vidhäftning. Vi kan lösa det genom att sakta ner tryckmaskinens hastighet, öka mängden varmluft och justera lösningsmedelsformeln. Genom att tillsätta ett blandat lösningsmedel av etanol, isopropanol och xylen till bläcket och på lämpligt sätt öka mängden isopropanol kan öka bläckets torkhastighet.

Om temperaturen stiger i produktionen av aluminium-plast platta skyddsfilm, bläcket kommer också att orsaka vidhäftning på grund av uppmjukning. Därför bör temperaturen på det allmänna trycksakern inte överstiga 40°C. Om spänningen är för stor eller rullediametern är för stor under lindning, ska det Om delen är stressad, ska det orsakar också vidhäftning. Därför inte ligga horisontellt när du placerar skyddsfilmen på aluminium-plast kompositpanel. Det är bättre att placera den vertikalt. Efter att ha gjort påsen, lätt linda den och placera den i kartongen vertikalt för att minska ytan Trycket mellan.

I normal produktion, om det finns ett problem i utskriften av aluminium-plastpanel skyddsfilm, orsakar repor på ytan, kommer det att påverka försäljningsvolymen och påverka passformen av användningen, så vi måste lära sig och lösa detta problem. Samtidigt kan det förbättra företagets effektivitet.https://www.pe-protectionfilm.com/