Hur man snabbt tar bort skyddsfilmen på aluminiumkompositpanelen

- Sep 11, 2020-

Om aluminiumplattan inte används på länge rekommenderas att du inte använder alkohol eller andra rengöringsmedel, men tålamod och riv den långsamt med händerna. Rivningshastigheten bör vara långsam, och rivningsriktningen ska vara i en vinkel på cirka 90 ° mot skivytan så mycket som möjligt, så att viskositeten hos skyddsfilmen inte minskar. Naturligtvis kan du också använda en skarpare kniv för att göra några parallella märken på skyddsfilmen. Parallellinjens bredd är cirka 10 cm, men det måste kontrolleras. Skär inte igenom skyddsfilmen efter signering, annars kommer det att skada aluminiumplastkortet. Gör först ett test på de återstående aluminium-plastpanelerna. Men om du inte är bra på det, försök att inte göra det, annars kommer det inte att vara kostnadseffektivt att skada själva aluminiumplattan.

Men om det självhäftande skiktet i skyddsfilmen är i en halv GG-quot; smält" tillstånd, är ovanstående metod inte tillämplig. Du kan försöka blåsa ytan med en blåsare, var uppmärksam på att temperaturen är måttlig, inte för hög, testa den specifika temperaturen själv, och riv sedan långsamt, påminner tillverkaren att lägga ett lager tyg eller papper på det skyddande aluminiumplastplattans film. Om skyddsfilmen slits bort kan det finnas lite lim kvar på brädet som kan torkas med fotogen eller alkohol.

Det rekommenderas att du fäster den lösa parfym på handduken och sedan skrubbar försiktigt på aluminiumplastbrädan och sedan riva bort den. Detta är lättare att riva. Var uppmärksam på användningsriktningen. I allmänhet är 180 grader bättre att riva, det vill säga att dra upp skyddsfilmen. Lägg handen mot aluminiumplattan och applicera kraft i motsatt riktning.https://www.pe-protectionfilm.com/