Hur man spolar och sliter PE PROTECTIVE FILM

- Aug 01, 2018-

Återspolningen och slitsningen av PE-skyddsfilm hör till bearbetningsproceduren för skyddsfilm. Många handlare kan slutföra dessa två förfaranden, men den skyddsfilm som erhållits av tillverkaren från leverantören har rullats om och delats upp. Skära.

 

Återspolningen och slitsningen av PE-skyddsfilm hör till bearbetningsproceduren för skyddsfilm. Många handlare kan slutföra dessa två förfaranden, men den skyddsfilm som erhållits av tillverkaren från leverantören har rullats om och delats upp.

 

Den skyddande filmen är direkt spolad på skiktet till den längd som krävs av kunden. Om kunden behöver en PE-skyddande film med ett vackert utseende och ingen luftbubbla, kan den rullas om med en högkvalitativ återspolningsmaskin för att säkerställa att det inte finns något luftpaket. Efter det att PE-skyddsfilmen har producerats är den en stor volym, som är ungefär flera kilometer lång, och hela marknadens längd är i allmänhet 200 meter, så detta kräver återspolning för att slutföra och längden som krävs av den allmänna tillverkaren är erhålles. .

 

Skärningen av skyddsfilmen skärs generellt av en rak kniv. Om längden överstiger 500 meter är skyddsfilmen för stor och värmen som genereras vid skärning med en rak kniv kan smälta PE, vilket gör det svårt att varva ner så att PE-skyddsfilmens längd styrs vid 200 meter under återspolning.