Hur man löser problemet att PE-skyddsfilmlimet inte är klibbigt

- Jun 26, 2020-

1. Det första att avgöra är om denna situation har något att göra med själva limets kvalitet. I så fall måste limet bytas ut.

2. Den totala halten vatten och alkohol i etylacetatet i limet i konfigurationen kan på lämpligt sätt minskas eller etylacetat av bättre kvalitet kan ersättas, och vatten och alkohol i etylacetatet med det bästa lämpliga limet Den totala halten av kategorin bör vara mindre än 0. 2%.

3. Det är nödvändigt att öka härdningsmedlet till ett förhållande av cirka 5% - 10% när man stöter på en kompositskyddande PE-film som är lätt att absorbera fukt, och även uppmärksamma att inte använda filmen som har utsatts för fukt samtidigt.

4. För att kontrollera den sammansatta miljön i PE-skyddsfilmen kan du stärka luftskonvektionen inomhus, till exempel att placera en avgasfläkt, etc., men aldrig blåsa den mot PE-skyddsfilmens kompositmaskin. Dessutom, när du blandar upp, ska du alltid ta hänsyn till skrapan och styrrullen nära limtanken. Om inga vattendroppar genereras bör fordonets hastighet minskas samtidigt.

5. För att förkorta lagringstiden för det beredda limet, minska sedan mängden av varje beredning för att öka antalet preparat för att förkorta lagringstiden när limet förbereds, och höja sedan torktemperaturen för att minska den resterande mängden lösningsmedel kan också minska påverkan av fukt och alkohol på härdningsmedlet.https://www.pe-protectionfilm.com/