Hur rivs skyddsfilmen under lång tid?

- Apr 15, 2020-

Varm handduk

Om du använder många metoder och det fungerar inte 0010010 # 39; t kan du också prova att applicera varmt vatten och riva av det.

2. Alkohol

Förbered lite alkohol hemma och torka sedan av det med pappershanddukar (helst med industriell alkohol, eller om du inte behöver medicinsk behandling). Generellt sett kommer den skyddande filmen att rengöras efter några fler slag.

3. Fengyoujing

När det finns fengyoujing i ditt hem, applicera en liten mängd fengyoujing med en handduk och torka försiktigt av stölddörren. Doseringen är liten och grundlig. Det bästa är att det snabbt och enkelt kan ta bort dessa resterande tandkött, vilket är bättre än att strö.

4. Hårtork

Varje hushåll har en hårtork. Använd hårtork för att blåsa skyddsfilmen. Efter att skyddsfilmen har upphettats kan den rivas av och hela stycket kan rivas av utan en andra behandling. Effekten är god.

5. Handkräm

Bli du förvånad över att använda handkräm? Handkrämer används oftare i hemmet, särskilt under den kalla och torra vintern, som nästan är ett måste för varje familj. För att vara ärlig kan vi först riva av de tryckta produkterna på stöldfilmen mot stöld, och sedan pressa handkremen lite på den, och sedan gnugga tummen långsamt, gnugga den ett tag, du kan ta bort återstoden på skyddsfilmen. Limet gnuggas först, men det kan vara långsammare.

Det kan 0010010 # 39; inte användas:

1. Nagellacks bortagning

Nagellackborttagare finns i allmänhet inte tillgängligt i varje familj, så det kanske inte är särskilt bekvämt. Om du råkar ha nagellackborttagningsmedel är användningen densamma som alkohol, och effekten är också mycket god. Och det finns inget krav på kvaliteten på nagellackborttagningsmedlet, bra eller allmänt, så länge det kan tvätta bort nagellack.

3. Bananvatten

Bananvatten borde ha hörts av många människor. Det är en industriell dosering som används för att ta bort färg. Det kan enkelt köpas i butiken där färgen säljs. Användningsmetoden är densamma som alkoholmetoden.

https://www.pe-protectionfilm.com