Glasskyddande filmprocess och färgkrav

- Mar 19, 2019-

Glasskyddsfilmen används för att isolera ultravioletta strålar. Människor och föremål badar med bättre solljus. Under drift kan den effektivt isolera mer än 99% av skadliga ultravioletta strålar av vanligt glas, vilket effektivt skyddar inomhus kulturella reliker, historiska material, hantverk, böcker etc. utan att blekna utan åldrande. Att förlänga sitt liv. Det är långt högre än andra glasprodukter och solskyddsmedel, och är fastsatt med en film för att skydda den mot ultravioletta strålar. Det förlänger användningsperioden för möbler och tillbehör i hemmet och har bättre solsken.

Glasskyddsfilmen kan effektivt förbättra det mikroskopiska utseendet, och förbättra visuell skönhet inomhus och utomhus. När du använder avancerad färgteknik kan rumfilmen uppfylla kraven på stil och färg när olika konsumenter dekorera och dekorera. Glasfilmen ger byggnaden ett nytt och unikt utseende, och kostnaden är låg, och installationen ger ingen besvär för inomhuspersonalen. Djupfärgad film, halvreflekterande eller total reflektionsfilm, rik på färg och mönster. Interiören är bekvämare och behagligare, och utseendet är mer konsekvent.

Glasskyddsfilmen ökar integriteten och tydligt perspektiv, och livet är bekvämt och oroat. Den genomskinliga eller vita enkelskiktsperspektivfilmen som fästs på glasfönstret sitter i ljuset, lätt kan penetrera, landskapet utanför fönstret är tydligt urskiljbart och det kan blockera andra från att kissa och skydda det privata utrymmet. Med detta genomskinliga skyddsklädsel kan du vara ensam och lugn i ditt företag eller hemma.

Glasskyddsfilmen kan effektivt minska bländning och bländning, skydda ögonen och förbättra komforten. Direkt solljus kan orsaka trötthet, ögonmattning och distraktion. Glasfilmen är direkt monterad på fönsterglasets inneryta, vilket hjälper till att korrigera ojämn temperatur i ljusintensitetsområdet och bakytan och sprida glansen, vilket gör inomhuspersonalen mer bekväm och effektivare.

www.pe-protectionfilm.com