Införande av vidhäftningstekniken i glasskyddsfilmen

- Oct 22, 2018-

Glasskyddande film är en ny typ av energibesparande byggmaterial, vilket är en av de mer populära glasdekorationerna. Glasfilmen kan inte bara bibehålla effekten av värmebehandling och UV-skydd, men skyddar också integriteten väl, så den är djupt älskad av konsumenterna. Det finns självklart också en uppsättning specifikationer för limglasskyddsfilmen.

Den första är att skära glasskyddsfilmen, dess längd är cirka en centimeter längre än glasets längd, för att effektivt undvika att klibba eller orsaka upprepade klistermärken. Glaset rengörs innan glasskyddsfilmen appliceras, och sedan rengörs det rengjorda glaset med lite vatten för att minska glasfilmens viskositet så att dess viskositet inte påverkas efter torkning.

För det andra, efter att du har tagit bort släppfilmen, sprinkla lite vatten på glasfilmens baksida, vilket kan underlätta konstruktionen av ryggen, så att filmen kan flyttas under bearbetningsprocessen och hitta en lämplig position. Mäta storleken på glaset, rikta glasets övre ände och klistra in det från topp till botten. Om det inte är justerat på en gång kan du avspela det igen och sprida det sedan. Detta är fördelen med den ovan nämnda vattningen. Slutligen skrapas luftbubblorna i glasskyddsfilmen av med en gnist. Om luftbubblorna inte punkteras sugs luftbubblorna ut och smutsas, så att den är helt fast vid glaset. Efter att beläggningen är klar kan överskottet avskuras med ett blad.http: //www.pe-protectionfilm.com/