PE skyddande Film för aluminiumprofil beredning och användning färdigheter före användning

- Dec 04, 2018-

Den aluminium profil skydd film behöver undersökas noggrant efter varje transport, så att det effektivt kan garantera kvantiteten, längd och bredd i viss utsträckning, och det kan användas ordentligt, det statliga skicket, temperaturen och den fysik när du använder den. Formen eller fast innehåll bör vara kvalificerade.

 

Tillståndet förberedelse av aluminium profil skyddande film materialet kan effektivt ge dess hög temperaturbeständighet fungera om det behövs eller kan följas kall värme pastan när den är ansluten och kan användas under olika användningsförhållanden. Dess montering hastighet är en viktig faktor i styra kostnad och kvalitet i processen för användning. Hastigheten på användning av produkten bestäms till viss del beroende på graden av automatisering av processutrustning som används.

 

Skyddsfilmen aluminium profil är mycket mjuk i färd med att använda, har bra vidhäftning, produkten är mycket självhäftande när används, och är relativt lätt att vara skalade bort och den kvarvarande lim inte visas under peeling processen. Den största fördelen med användningen av produkten är att det skyddar produkten från korrosion, förorening och repor under bearbetning, transport och lagring.

 

För att uppfylla kraven i automatisk förpackning, produceras aluminium profil skydd filmen oftast av co-extrudering metod att producera polyetenfilm, så att det sammansatta lagret har låg halkan, säkerställa hög sammansatt styrka; samtidigt, gör värmen täta lager hög Slip boendet för att få en lägre friktionskoefficient och säkerställa bra automatiska filmar transport.