Krav på lågklibbningsfilmklassificering och god adsorption

- Apr 04, 2019-

Lågskyddsfilmen har en vis viskositet under användningsförloppet och det olika utseendet på produkten är lämpligt för en annan vidhäftande underhållsfilm, såsom en optisk skyddsfilm. Vid inköpet är det nödvändigt att först förstå klassificeringen av skyddsfilmens vidhäftningsnivå, skärmen. Underhållsfilmen kan indelas i enlighet med limets viskositetskvalitet: ultrafilm-viskositetshållande film, lågviskositetshållande film , underhållsvätska med medelhög viskositet, underhållsfilm med medelviskositet, underhållsfilm med hög viskositet och underhållsfilm med hög viskositet.

1. Den underhållsfilm med extremt låg viskositet är ursprungligen en av de svagaste typerna av bindemedel jämfört med andra underhållsfilmer, och vidhäftningen är 0,9 N / cm. Vanligtvis används i ljusstyrka, instrument, skärmdisplay, glasskal, plastplåt och andra varor. Bekvämt och enkelt att hålla fast och lätt att riva, det kvarvarande limet på föremålet kommer inte att stanna. Den lågviskösa underhållsfilmen har bättre vidhäftning och bättre adsorption.

2. Vidhäftningen av medium-lågviskositetshållande film är relativt stabil, adsorptionen är bra, avlägsnandefunktionen är bra och det finns ingen kvarvarande limscen och dess vidhäftande kraft är 1,2 N / cm. Tillämplig på möbelljusstyrplatta, rostfritt stålplatta, keramikplattor, marmor, konstgjorda stenar etc. Användning av medium viskositetshållande film: Lämplig för fint slipskivor och vanligtvis svårt att hålla fast vid underhåll.

3. Användning med hög viskositetshållande film: Limkraften är stabilare, vidhäftningen är bättre, återförskjutningsfunktionen är enastående, det finns ingen kvarvarande limbild och vidhäftning med hög viskositets underhållsfilm är 1,5 N / cm. Passar för hårda klibbiga material, finkornigt slipskiva, aluminiumplast, etc. Den höghöjda viskositetshållande filmen har en vidhäftning på 1,9 N / cm. Klisterkraften är extremt hög och det vattenbaserade akrylet används som tryckkänsligt lim. Den är bekväm att använda, lätt att hålla fast och lätt att riva och har ingen kvarvarande limplats. Den är lämplig för viskösa material som grovmönstrade aluminiumplattor.

www.pe-protectionfilm.com