Huvudsakliga fördelar med självhäftande film och urvalskrav

- Apr 28, 2018-

Eftersom slemhinnan används i produktionsprocessen används dess avancerade utrustning, och den produceras effektivt i reningsverkstaden. I viss utsträckning kan den skräddarsys för kunder, så att den i viss utsträckning kan möta de olika viskositetskraven för olika produkter. Produkten är baserad på en specifik form av polyeten och funktionella hartser som det viktigaste materialet är värt, vanligtvis med het pasta, lätt att ta bort, bra väderbeständighet, bindningsharts kommer inte att påverka skyddsmaterialets produkter, sammansatta EU-miljöövervakningsregler.

Eftersom slemhinnan används under processen är användningen huvudsakligen användningen av dess rostfria stål, aluminiumlegering, extruderad brädslampa, frostat, borstad yta, till viss del dess aluminiumlegeringsoxidpolering, oxidationsfärgyta, färg aluminium kompositpanel, elektroforetisk färgplåt och annan ytskyddande film.

Självhäftande

1. Stripping stabilitet: lätt att riva av.

2. Innehåller inte lim, kommer inte att ha det ogynnsamma intrycket på den skyddade ytan efter att ha rivits.

3. Påverkar inte kvaliteten på det material som limes.

4. Liten kristallpunkt, god duktilitet, vattentät, dammtät, hög genomskinlighet, utmärkt temperaturmotstånd, giftfri och smaklös, säker och miljövänlig.

5. Används i hårdvara produkter, plastprodukter, optoelektroniska produkter och så vidare.

Hur man väljer från transparent slemhinna?

1. Välj ett sätt, från materialets synvinkel, är transparent från slimhinnan, inte bara har en bra genomskinlighet, i den specifika användningen av hela dekorationseffekten är mycket bra, det vill säga så länge vi alla kan komma att välja, I grund och botten kan det skydda värdet av produktens fördelar, och nu vill många fortfarande veta när materialvalet inte är ett bra val att döma? Naturligtvis kan en bra produkt berätta om det är bra bara genom att titta på det. Om den inte är väl utformad kommer den att ha många problem när den används.

2. Välj metod två, enligt hela pastaformen och priset för att göra en detaljerad analys, i grund och botten om konsumenterna alla kan veta rollen som transparent självhäftande film, kommer det faktiska valet att vara mer tillfredsställande och nu många människor själva är oroliga Tiden kommer också att vara att titta på materialet och vissa fördelar, nu genomskinlig pasta från själva filmen är mycket bekvämt, marknadspriset är också mycket rimligt, det är verkligen rimligt att välja att använda, i skyddskvaliteten, i det övergripande Den skyddande effekten kan också vara bättre, så du kan välja med självförtroende.

http://www.pe-protectionfilm.com/