Huvudegenskaper för Auto Carpet Protection Film och elektrostatisk adsorption

- Mar 01, 2019-

Det mest anmärkningsvärda inslaget i bilmattan skyddsfilm under drift är att texturen är relativt hård och reptålig. Det blir inte gult och olja ut som PVC-material när det används under lång tid. Under normala förhållanden kommer det att förlita sig på elektrostatisk adsorption. Det är lätt att skumma och släcka under drift, men det kan återanvändas även om det tvättas i rent vatten. Nuförtiden kan den skyddande filmen också limas för att vidhäfta. Vanligen finns det två typer av lim, vidhäftningen av akryllim är stark, och kiselgelen har bra högtemperaturbeständighet.

Bilmattor skyddande filmskyddande film är en plastfilm i lekmannen, som huvudsakligen används vid utseendet av metallprodukter, utseendet på belagda metallprodukter, utseendet på plastprodukter, såsom utseendeskydd av hushållsapparater, tvättmaskiner, mikrovågsugnar, spänningsfläktar. Etc., utseende och skärmskydd för digitala digitala produkter från mobildator, konstruktionskategorier som aluminiumlegering, plastdörrar och fönster när de lämnar fabriken för att skydda utseendet, för att förhindra utseende av repor och andra effekter som påverkar utseendet, minska varornas nivå.

Applikationen av bilmattens skyddande film på industriområdet är påskyndad, och det lägger också fram högre krav för att bibehålla filmens kvalitet och egenskaper. Utvecklingen och tillämpningen av underhållsfilmen är huvudsakligen i början av 1970-talet i Japan, USA och Europa. Landet, efter årtionden av utveckling, har nu uppnått omfattande tillämpningar inom maskiner, instrument, elektronik, marina, byggmaterial och bilindustrin.