Underhåll och underhåll av skyddsfilm av glas

- Oct 12, 2020-

1. Efter att glasfilmen har installerats, flytta inte glaset inom tre dagar.

2. Efter att glasfilmen har installerats ska du inte skrubba filmglaset med vatten inom 15 dagar.

3. Använd inte sugkoppar för att hänga eller fixera några föremål på det filmade glaset, och klistra inte in klistermärken på det filmade glaset.

4. Använd ett ammoniakfritt rengöringsmedel för att spraya något och jämnt på glasfilmens yta, och sedan ren, mjuk bomullsduk eller mjuk pappershandduk för att försiktigt torka glaset. Bomullsduken och hushållspapper behöver ofta vridas ut, och de finns på bomullsduken/hushållspapperet. Den rena gnugga alkohol kommer snabbt att lösa enorma fläckar och feta fingeravtryck. Om fläcken inte rengörs, spraya rengöringslösningen igen, och torka av fönsterfilmen horisontellt uppifrån och ned med en mjuk torkare av gummi tills den är torr. Använd en handduk för att torka kanterna på glasfilmen.

5. Om klisterband, klisterlappar eller dekaler används på glasfilmen, ta bort limmet eller limmet som finns kvar när dessa material avlägsnas. Du kan använda en mjuk ren bomullsduk doppad i aceton och skrubba försiktigt det förorenade området. Dessa rester kan avlägsnas snabbt och fullständigt. En liten mängd aceton kommer inte att skada ytan av membranet.

6. Använd inte hårda våtservetter, borstar, och våtservetter som innehåller sand för att rengöra glasfilmen. När filmen är repad, kan den inte återvinnas. Detta är mycket viktigt.https://www.pe-protectionfilm.com/