Tillverkningsprocess och applikationsfält för Sandwichpanel PE Skyddande film

- Mar 07, 2019-

Sandwichpanelen PE Skyddsfilm antar effektivt en treskiktsstruktur, och ytskiktet är ett frostat lager vilket effektivt kan motstå fingeravtrycksattack när det används. Vanligtvis glider fingret över utan att lämna märken, även om flytande rester som svett finns kvar. Det kan rengöras med en handtorka för att säkerställa maximal visuell effekt. Materialet bearbetas av en speciell process som effektivt kan förhindra reflektion och minska reflektionsproblemet i solen eller skärmen.

Under tillverkningsprocessen av Sandwichpanel PE Skyddsfilm utförs korona-behandling i allmänhet vilket leder till att filmen ökar ytan och bär statisk elektricitet och sedan utför efterföljande beläggningsarbete så att filmen och limet kan appliceras . Bra kombination.

PE-skyddsfilmen på sandwichpanelen appliceras effektivt på filmens inre skikt. Huvudmaterialet i sandwichpanelen är EVA, som har en viss adsorptionsfunktion när den användes, varigenom membranets hela adsorptionsfunktion realiseras och används i stor utsträckning i varje. Och andra områden.

Vid tillverkningsprocessen av sandwich-skyddsfilmen för sandwichpanelen ökas behållartemperaturens bearbetningstemperatur lämpligt och metoden för uppsamling och kylning antas. Filmens insyn kan ökas. För att producera en transparent PP-film är det faktiskt nödvändigt att använda en vattenavkylningsmetod för att tillsätta en liten mängd av ett polyakrylatharts som är utmärkt i transparens och kompatibilitet med en PE-skyddande film eller en PP-skyddande film.


https://www.pe-protectionfilm.com/