Metod för att öka användnings tiden för Surface Aluminium Panel Protective Film

- Mar 09, 2019-

Surface Aluminium Panel Protective Film är ett skyddsmaterial för periferin av aluminiumlegeringen och har ett visst material för att bibehålla den långvariga användningen av skyddsfilmen. Under normala förhållanden kan ytan aluminium skyddsfilm användas i mer än 3 år, så du kan på lämpligt sätt förbättra hållbarheten hos ytan aluminium skyddsfilmen.

När det gäller konstgjorda skador finns det i grunden följande typer, som förstörs och förstörs av sig själva under transport och installation. Eftersom det är lätt att skada skyddsfilmen under manuell transport och installation. Sedan, efter installationen, skyddades skyddsfilmen oavsiktligt eller avsiktligt. Miljöklimatets inverkan, såsom miljö och klimat, kan bero på överhettning av omvärlden eller vanligt regn. Naturligtvis finns det också en inomhusmiljö, som sot, vilket kommer att ha ett visst inflytande på ytan av aluminiumskyddsfilmen.

Först och främst är det nödvändigt att undvika skador på ytskiktets aluminiumskyddande film. Under installationsprocessen krävs installatören för att inte skada skyddsfilmen, och familjemedlemmarna är skyldiga att inte skada skyddsfilmen. Rengöring av skyddsfilmen från tid till annan Skyddsfilmen kan rengöras när det finns smuts på skyddsfilmen. Torka vattnet efter regnet enligt följande. Köpet av skyddsfilmen på aluminiumplåten måste välja en vanlig tillverkare, och kvalitetssäkring krävs, så att skyddsfilmens kvalitet kan garanteras.


https://www.pe-protectionfilm.com/