Multi Surface Protection Film kan ge tillfälligt skydd för trägolv och keramikplattor.

- Jun 25, 2018-

Multi Surface Protection Film skyddar hårda golvytor mot smuts, färg, damm och byggnadsavfall. De är utformade med omvänd sår för lätt avskalning. Vår golvskyddande film kan skydda ytan i 45 dagar med lätt avlägsnande.

Multi Surface Protection Film är lätt att applicera och riva utan några rester. De finns i olika storlekar och färger. De mest populära färgerna är transparenta, blåa, gula, röda och så vidare. Vi kan också skriva ut logotypen enligt ditt behov. Det kommer att öka din varumärkeskännedom och behålla konkurrensfördel.

企业微信截图_20180625150006.jpg

Vårt golvskyddshölje skyddar effektivt halva släta ytor som lövträ och keramikplattor från spår i smuts, färgförorening, damm, byggnadsskräp och skador. Våra golvskyddsmiljöer är konstruerade för användning under högtrafikförhållanden och erbjuder tillfälligt skydd på upp till 45 dagar med ren avlägsnande.

Golvskydd Film kan användas för konstruktion, renovering, modellhem, ingångar och utgångar, utställningslokaler, målning, trappor och fester. Polyetenfilmen är resistent mot tårar och punkteringar från skarpa föremål.

http://www.pe-protectionfilm.com/