PE elektrostatiska film använda problemlösning

- Sep 15, 2018-

PE elektrostatiska film kan användas för ytskydd av optiskt glas, plast, plåt, plast lins, aluminium-plast styrelse, sun styrelsen, etc., så att produkten kan skyddas från förorening och scratch under transport, bearbetning, stansning, formning och lagring. Produktens yta, förbättra avkastningen och minska slutprodukten. PE elektrostatiska filmen är producerad av high-end importerade utrustning i 1000-nivå renrum. Filmen har hög planhet, utmärkt renlighet, flexibilitet och utmärkt automatisk avgaser prestanda.

 

Detsamma gäller ytskydd av produkter med hög renhet som precision elektronik och high-end ark. PE elektrostatiska filmen är lätt att sticka och vidhäftning kraft ändras lite efter den bifogade filen. Produktens kvalitet är utmärkt i renlighet, inte lätt att bryta, inte lätt att falla av, inte lätt att deformera, och har ett bra skydd effekt på ytan av objektet. I praktiska tillämpningar finns det emellertid fortfarande vissa problem med användning av denna skyddsfilm. Låt oss förstå den specifika situationen och lämplig lösning.

 

Först under användning konstaterades det att vidhäftningen mellan PE elektrostatiska filmen och skyddade artikeln var inte stark nog, och den ramlade av under transport och användning. Anledningen till varför detta händer beror främst den tryckkänsligt lim används i tillverkningen av skyddsfilmen produkten inte är tillräckligt trögflytande och det finns också en möjlighet att pressa av formsprutning maskinen används av användaren när de utför mögel är otillräcklig eller ytan av profilen är inte ren, damm eller färg, etc., vilket resulterar i en minskning av adhesionen av känsliga limmet.

 

För sådana problem måste vi uppmärksamma att upprätthålla renligheten av ytan av artikeln innan du använder PE elektrostatiska filmen, och ordentligt öka film trycket att förhindra problemet med falla av. För det andra, det kan också vara fallet att den skyddande filmen lyfts i båda ändar efter en tids användning. Den främsta orsaken till detta fenomen är att den skyddande filmen sträcks i större utsträckning under klistra in processen med den skydda profilen. Efter inlägget används i hög temperatur miljön, uppstår onödiga dementi.

 

Därför håller på att producera PE elektrostatiska film, är det nödvändigt att ta hänsyn till påverkan av omgivningstemperatur på användning av produkten, och undvika onödig yta stretching under klistra in. Det tredje kan vi också möta svårigheter i strippning skyddsfilm produkter. Dels, känslig lim används för produktens skyddande film är inte en speciellt känslig lim för skyddsfilmen, däremot, det material som används för skyddsfilm befälhavaren bandet är för mjuk att motstå dragkraft vid tidpunkten för peeling och brott uppstår vid tidpunkten för peeling.

 

Vissa användare har dessutom funnit att PE elektrostatiska film fortfarande efter peeling. Även om dessa produkter kan vara effektivt skalade bort, finns det en skyddande film på ytan av profilen. Detta beror på att den skyddande filmen kombineras med skyddade profilen och har en lämplig miljö som solljus och fukt. Cooperation.http://www.PE-protectionfilm.com/